2015. április 29., szerda

Sírhely fából (vörösfenyőből!!!) - Jelenlegi ára: 89 990 Ft

Nincs pénze százezrekért sírkövet készítettni?
Szeretné ha a szeretett hozzátartozó sírhelye mégis szép, tartós, és rendezett lenne?
Mind ezt elérhető áron?
Eladásra kínálok vörösfenyőből készült, dekoratív síremléket.
Mérete 185 cm x 85 cm x 34 cm.
A képen látható síremlék dió lazúrral van kezelve.
Egyéni elképzeléseket is megvalósítunk!
Esetleg más "mintájú" kereszt.
Nagyobb fejrész. Mulcs (háncs) helyett murvával. Dupla síros kivitel, urnasíros kivitel...
A sírhely ára magába foglalja a képen látható komplett sírt, keresztel, mulcsal, vastaglazúrral 4x lekezelve, összeállításhoz szükséges csavarokkal, a keret sarkánál található plussz borítással. A lazúr színe természetesen választható! Budapestről lapra szerelten elvihető.
Vidéki postázás esetén utána nézek futárszolgálatnak. Általában 10. 000. -ből kijön bárhova az országon belül!
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!
A vörösfenyő igen tartós, időjárásálló. E tulajdonságát gyanta- és csersavtartalmának, illetve nagy sűrűségének köszönheti. Becsült tartóssága: szabadban 65 év, víz alatt 500 év, állandóan száraz körülmények között (zárt épületben): 1800 év. A vörösfenyőt kiválóan lehet felhasználni minden olyan szerkezetnél, terméknél, ahol a tartósság, a szilárdság és a keménység fontos követelmény. Gyantájából készítik a "velencei terpentint". Vöröses fája nagyon tartós és szilárd; ez a legértékesebb fenyőfa.
A régészek mát több mint 2500 éves vörösfenyő gerendákat és egyéb tárgyakat is találtak; az Altáj vidékéről származó, 500 éves sírmaradványok vörösfenyőből készített fája olyan kemény volt, hogy nem lehetett késsel vágni – ezeket a leleteket Szentpétervárott, az Ermitázsban állították ki.
Az ókori Rómában az amfiteátrumok építésénél is vörösfenyőt használták. A Dunában megtalálták Traianus császár vörösfenyőből épített és csaknem 1700 évig használt hídjának még mindig jó állapotú maradványait. Az észak-olaszországi Velence és az oroszországi Szentpétervár is vörösfenyő oszlopokra épült, és ebből a fából készítették Budapesten az Országház alapját is.
Nem hiába hívják a vörösfenyőt „ örök fának”. Oroszországban ezt tartották a hajók építésére legalkalmasabb fának, főleg I. Péter orosz cár idején, amikor az orosz hadiflottát kiépítették. Vörösfenyőből készült a moszkvai Kreml temploma és a Vaszilij Blazsennij székesegyház belső szerkezete. Vörösfenyő borítja a világ egyik legjobb kerékpárpályáját Krilatszkojéban.



Jelenlegi ára: 89 990 Ft

Az aukció vége: 2015-05-19 07:47
. Sírhely fából (vörösfenyőből!!!) - Jelenlegi ára: 89 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése