2014. november 4., kedd

GPS Nyomkövető / Autó-kutya-macska idős ember 2014 - Jelenlegi ára: 20 990 Ft


2014-es modell! Ez a típus NEM a Mini  hanem az újabb típus, ami valós időben riaszt, hatékonyabb!
Új!
GPS-es nyomkövető - mint a filmekben
Van szerencsénk bemutatni  a világ legkisebb GPS nyomkövető készülékét! Ami a Knight Rider korában még elérhetetlen csúcstechnológiának és filmes fikciónak számított, az ma már bárki által megvásárolható: lássuk, hogy pontosan mit is tud ez a professzionális nyomkövető berendezés!
Kezdjük is rögtön azzal, hogy mire is lehet használni egy ilyen okos kis ketyerét? Adja magát az ötlet, miszerint érdemes az autónkat ellátni egy ilyen berendezéssel, hiszen ennek köszönhetően, még ha el is tulajdonítják a járművet, legalább tudni fogjuk, hogy merre menekülnek vele, vagy éppen hol szerelik apró alkatrészekre a jobb sorsra érdemes járgányt. Aztán ott van a lehetőség, hogy a gyermekünknek, vagy mondjuk családunk egy idős tagjának vegyünk ilyet eszközt, így ha azok gyorsan megpattannak, vagy mondjuk önszántukon kívül elcsámborognak valamerre, mindezt legalább nem nyom nélkül fogják megtenni. Ezen kívül persze akár arra is jó lehet, hogy kedvenc négylábúnk ne tudjon meglógni, vagy mondjuk, hogy költekezésre vagy netán félrelépésre hajlamos párunkról folyamatosan tudjuk, hogy milyen utakon járkál. És akkor a flottamenedzsmentben rejlő nyomkövetési lehetőségekről még nem is beszéltünk.
Lehetséges felhasználási területek:
járműkövetés (autó, motorkerékpár, hajó)
hozzátartozó, vagy alkalmazott követése (a követett személynek tudomással kell bírnia a követés tényéről, és bele kell egyezzen)
állat követése (a készülék nyakörvre fűzhető)
A kemény kartondobozban érkező nyomkövető mellé a következőket csomagoljuk :   akkumulátort, egy hálózati töltőt, egy külső akksitöltőt, egy mini CD-t. Az akksi 1200 mAh kapacitással rendelkezik és az első használat előtt érdemes mintegy 8-12 órán át folyamatosan tölteni, a későbbiekben pedig körülbelül 3-4 órát fog tartani egy-egy teljes feltöltés. A lítium-ion akkumulátort egyrészt magában a készülékben, másrészt a mellékelt külső töltőben (400 mA, 4, 2 V) is elláthatjuk Amperrel - szabad a választás! A készüléken és a külső töltőn egyébként eltérő csatlakozó aljzatok kaptak helyet, de a hálózati adapteren természetesen mind a két csati fellelhető.
Készülék
A vevő 64x46x17 milliméter méretű és körülbelül akkora, mint egy gyufásdoboz. Alaphelyzetben, akkuval együtt mintegy 60 grammot nyom az eszköz. Tárolás során -40 és +85 Celsius, működés közben pedig -20 és +55 Celsius fok közötti hőmérsékletet visel el a vevő, 5-95 százalékos páratartalom mellett.
Kellemes tapintású készülékház
Felszereltség
A vevő kellemes tapintásérzetet biztosító, gumírozott hatású műanyag borítást kapott. Az antennák a felső élre kerültek, míg az integrált mikrofon az ellentétes végen teljesít szolgálatot. Az egyedi rendszercsatlakozó (töltés, firmware frissítés) a jobboldalra került, még pedig a működésjelző LED és a két apró nyomógomb közelébe. Az egyik gombbal kelthető életre maga a készülék, a másik pedig egy spéci SOS gomb – ha 3 másodpercnél tovább rányomunk, akkor egy az aktuális tartozkodási helyünk koordinátáit tartalmazó segélyhívó üzenet megy ki egy előre meghatározott számra. A hátlap egy kis fül lehajtását követően vehető le, alatta pedig ott az akku, az alatt pedig a SIM-slot.
 
Funkciók
Aztán van itt nekünk egy spéci Geo-fence szolgáltatásunk: ennek lényege, hogy a készülék akkor riaszt, ha a megfigyelt jármű, vagy személy elhagy egy előre meghatározott területet. Ilyenkor egy négyzetet lehet kijelölni a térképen, még pedig a bal felső és jobb alsó sarkok koordinátáinak megadásával. A készülék egy adott objektum elmozdulására is képes riasztani, vagyis ha például valaki éjszaka elköt egy építkezésen pihenő teherautót, vagy egyéb járművet.
Extrák
A sebességfigyelő funkciónak köszönhetően a flottamenedzser értesítést kaphat arról, ha mondjuk az egyik teherautója 90 kilométer/óránál nagyobb sebességgel robog. Riasztást kapunk továbbá akkor is, ha az akku kezd lemerülni, valamint definiálható egy úgynevezett SMS központ is. Ez utóbbi lényege, hogy ha egy megfelelő jogkörrel rendelkező telefonszámról lekérdezést intézünk a tracker felé, akkor az a válasz SMS-t nem erre a számra, hanem az SMS központ számára fogja elküldeni. Mivel a készülékben nemcsak egy egyszerű GSM modul, hanem GPRS technológia van, adott a lehetőség, hogy a megfelelő APN és IP konfigurálást követően a nyomkövető automatikusan egy megadott IP-címre, egy arra alkalmas szoftver részére továbbítsa információit.
Használata : nagyon egyszerű, a készülék számát telefonon fel kell hívni  és rögtön küldi az adatot a pontos helyszínről.  Telefonnal vagy interneten is megnézhető a helyzete. Nincsen előfizetői díj, vagy havidíj diszpécserszolgálathoz !!
Technikai paraméterek:
Hálózat: GSM / GPRS, GPS
Sávok: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
GPS Chip: SIRF3 Chip
GPS érzékenység: -159 dBm
GPS pontosság: 5 m
GPS start:
Hideg: 45 s
Meleg: 35 s
Forró: 1 s
Akkumulátor: tölthető, cserélhető, 3. 7 V, 800 mAh Li-ion; az erősebb Nokia BL-5B típussal helyettesíthető
Hálózati töltő: 110 ~ 220V bemenet, 5V kimenet
48 óra készenléti idő
Tárolási hőmérséklet -40 ° C és +85 ° C
Üzemi hőmérséklet -20 ° C és +65 ° C
Páratartalom 5% ~ 95% nem kondenzált
Csomagolás mérete 19, 5 * 12, 8 * 5. 8cm
Csomag súlya 402g
Készülék mérete: 64 x 46 x 17 mm
Készülék súlya: 50 g
 
Csomag tartalma:
1 x mini GPS nyomkövető
1 x hálózati töltő (EU szabvány)
2 x akkumulátor
1 x mágnes hátlap (akár kocsi aljára is rögzíthető)
1 x hálózati töltő
1 x CD nyomkövetési alkalmazással
Az aktuális készletről érdeklődni kell!
                          Szállítási idő általában 16-18 MUNKANAP!                            


Jelenlegi ára: 20 990 Ft

Az aukció vége: 2014-11-25 16:30
. GPS Nyomkövető / Autó-kutya-macska idős ember 2014 - Jelenlegi ára: 20 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése